• Huurdersvereniging De Berkelstreek Voor huurders van Viverion

Bestuursleden gezocht

Er hebben zich een aantal mensen aangemeld om lid te worden van het bestuur.
De voormalige voorzitter heeft nu de taak van secretaris op haar genomen, op vraag van het bestuur is Jan Harkemade interim voorzitter tot medio juli omdat hij dit in het verleden ook tijdelijk heeft gedaan en over veel ervaring beschikt en Ria Varenhorst is adspirant bestuurslid.
Maar we zoeken nog steeds gemotiveerde mensen die willen meewerken om als actief bestuurslid of een helpende hand te zijn voor diverse zaken die zoal spelen in een huurdersvereniging.
Wij zoeken vooral mensen uit Barchem, Laren en Holten zodat deze plaatsen vertegenwoordigd zijn door mensen die deze plaatsen kennen en namens de bewoners meepraten met ons.
Later dit jaar willen wij een algemene ledenvergadering organiseren en wij hopen dan voldoende kandidaten te hebben om deze bij stemming van de leden aan te stellen.

Interesse?
neem contact op via info@hvdeberkelstreek.nl
of bel op werkdagen tussen 9.30 en 16.00 uur naar nummer: 0638165217