Vacature Bestuur

hvdeberkelstreek is nog op zoek naar een bestuurslid, doordat wij de belangen behartigen van alle huurders van Viverion in Lochem, Laren, Barchem en Holten zou het prettig zijn als iemand uit Holten hierin geïnteresseerd is. Maar het is voor iedereen mogelijk om te reageren.

• Taakomschrijving – Als bestuurslid denkt u mee hoe de belangen van huurders en woningzoekenden constant onder de aandacht van verhuurders en de politiek kunnen worden gebracht. Ook kunt u helpen problemen van individuele huurders en woningzoekenden samen met het huidige bestuur op te lossen.
  • Tijdsbelasting – naar schatting 4 uren per week.
  • Bijzondere voorwaarden– U bent een huurder of woningzoekende in de gemeente Lochem of Holten en u beschikt over (enige) bestuurservaring.
  • Inwerkmethode en begeleiding– U wordt ondersteund door de rest van het bestuur en onze adviseur.
  • Scholing– Huurdersvereniging de Berkelstreek heeft een scholingsbudget.
  • Onkostenvergoeding– U ontvangt een passende vrijwilligersvergoeding.
  • Werktijden – in overleg.

Interesse? – Neem contact op via info@hvdeberkelstreek.nl